Klacht: betalen en onvriendelijk personeel

op 24 augustus 2017 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik loop de t-mobile winkel in Ede in en wil mijn 4 abonementen betalen (vrouw kinderen en mijzelf) De medewerker Pieter van T-mobile shop in Ede zegt tegen mij zo dat is veel achterstand. Ik zeg tegen hem dat ik gewoon 4 abonementen heb. O sorry zegt hij. Ineens slaat hij om en om te betalen moet ik me ineens legitimeren. Het wordt steeds gekker.Ik weiger om mij te legitimeren en dan kan ik dus geen betalingen doen bij deze medewerker.

Gewenste Oplossing:

Zijn er andere regels gekomen? en excuses en duidelijke instructies aan de medewerkers in de winkels.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johan van Dijk