Klacht: Betaald voor adv maar verwijderd.

op 25 juli 2016 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vanochtend betaald voor mijn advertentie door het te markeren als topadvertentie. Nog geen uur later verloopt het termijn van 28 dagen en wordt de advertentie verwijderd. Ik heb hier geen enkele waarschuwing voor gekregen toen ik het bedrag van €18,- ging betalen, iets in de richting van: let op, de advertentie wordt over een uur verwijderd. Ik voel me belazerd en van marktplaats krijg je geen enkele reactie.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik of mijn geld terug krijg of als de adv opnieuw wordt geplaatst als topadvertentie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ayaino