Klacht: Betaald niks ontvangen

op 14 oktober 2011 over Moy fashion in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

5-10-2011 heb ik Uggs besteld voor 140 euro bij moh-fashion. Ik heb het geld overgemaakt en tot op heden nog steeds niks ontvangen. Wel heb ik twee mailtjes ontvangen van de site dat het wegens drukte nog langer gaat duren. Ik heb hierop terug gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Hierop volgde een mailtje dat ik na 16.00 u dezelfde dag in kon loggen op de site en mijn status kan volgen. Nu wilde ik vandaag naar de site gaan en kreeg ik een melding dat de site niet meer bestaat. Ik wil weten hoe het mogelijk is om mijn geld terug te krijgen. Ik verwacht dat ik ben opgelicht.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Alle klachten die gemeld zijn door Josjeb21