Klacht: Betaald maar geen bevestiging van bestelling gekregen

op 07 juni 2017 over Adyen in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag een besteelling van riverisland betaald met Ideaal naar Adyen. Maar ik heb geen bevestiging van riverisland gekrijgen, en ik zie op mijn riverisland account dat er geen bestelling is geplaatst.

Gewenste Oplossing:

Alles ik een bevestiging van mijn bestelling krijgt. Anders mijn geld terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adyen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adyen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Adyen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Adyen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Adyen

Heeft op 19 juni 2017 om 10:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Pamela,

Bedankt voor je mail!

Adyen is een bedrijf dat in opdracht van online winkeliers betalingen via credit card, iDeal en andere betaalmethoden afhandelt. Adyen levert alleen de achterliggende technische systemen voor afhandeling van betalingen aan winkeliers. Adyen is enkel een technische dienstverlener, voor vragen over uw individuele betalingen en de status van uw bestelling kunt u contact opnemen met de winkel waar u de bestelling/betaling heeft gedaan. Dit geldt ook voor eventuele terugboekingen van succesvolle betalingen.

Als de betaling via iDeal goed gegaan is, raad ik je aan om contact op te nemen met River Island (https://www.riverisland.nl/how-can-we-help/contact-us), deze kunnen je product opsturen of je geld retourneren.

Zie voor meer informatie: https://www.adyen.com/home/information-for-shoppers

Met vriendelijke groet,
--
Adyen Support
support@adyen.com
www.adyen.com

Alle klachten die gemeld zijn door Pamela Jimenez