Klacht: Betaald geen email met verzendtijd

op 04 mei 2016 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gister mijn bestelling bij allure kristpads online geplaatst. Ik heb wel een bevestigingsmail gehad maar hierin staat geen datum van wanneer ik het kan ontvangen. Na wat onderzoek kwam ik er achter dat er meerdere mensen zijn die niks van dit bedrijf hebben gehoord. Dus vraag ik me toch af of ik mijn pakketje nog wel krijg.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik mijn pakketje heb ontvangen of mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Allure Kristalpad in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Daniella2710