Klacht: Betaald, bestelling niet doorgevoerd

op 15 september 2018 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb net een bestelling bij zalando gedaan (dat dacht ik tenminste) en het geld is van mijn bankrekening afgeschreven. Toen ik weer terugging naar de app zag ik dat mijn winkelmandje gewoon nog vol zat en bij ‘mijn bestellingen’ zie ik mijn bestelling niet staan, er is dus iets fout gegaan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het geld weer word teruggestort op mijn bankrekening of als de bestelling gewoon binnen 2-4 werkdagen word geleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Esmayxz