Klacht: Teveel Filler

Pasja15 op 22 april 2023 over Betaalbaar Mooier in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij BM een midface behandeling laten doen, waardoor ik al herl snel meer verdikking kreeg dan ervoor.
Teruggeweest en er is filler bijgespoten, de arts zei namelijk dat er waarschijnlijk te weinig filler was gebruikt.
De verdikking werd daarna nog erger, ben im totaal 3x geweest.
Nou flink wat mail over en weer, bieden ze alleen de oplossing om weer langs te komen. Ik wil geen extra fillers meer. Was hier diep ongelukkig door.
Ik heb een second opinion laten doen bij FL, tot mijn verbazing zag ze gelijk dat er teveel filler in zat en ze alleen wat voor me kon doen om de filler oo te lossen.
Mijn rokerslijntjes heb ik ook bij BM laten doen, had daar ook het idee van dat mijn bovenlip dikker was gebleven, dacht dat dat zo hoorde. Maar de arts zei me dat daar ook teveel filler in zat en heeft het daar ook opgelost.
Ben dus terug bij af.
Wat ik dus heel vervelend vindt van BM, mailen, foto,s sturen, mailen etc.. maar leggen altijd de schuld bij de klant neer. Je hebt extra filler gehad, zonder extra betaling. Elk lichaam is anders. Je foto,s lijken verschillende personen.
Ze erkennen totaal geen fouten, wat heel vervelend is, overal worden fouten gemaakt.
Ze adviseren om je klacht neer re leggen bij DOKh, maar iedereen weet dat alle artsen daar opgeleid worden, dus dat je als klant altijd ongelijk krijgt, lees alle klachten daar maar eens door, tot de rechtbank aan toe.En niemand die zijn volledige gelijk krijgt.
Dat ze dit adviseren voor een bedrag van €245 dan heb ik t niet eens over de rokerslijntjes, is te gek voor woorden.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug, heb een second opinion gehad en de fillers op laten lossen, wat mij €250 heeft gekost. Daarnaast ben ik terug bij afcen zou ik weer een behandeling moeten hebben. Wat dan uiteindelijk totaal ong €800 gaat kosten! Dus duidelijke klacht toch? Fillers oplossen had BM ook kunnen doen ipv bijspuiten, zou ze sieren als ze het juist oplossen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Betaalbaar Mooier over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Betaalbaar Mooier in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Betaalbaar Mooier een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Betaalbaar Mooier

Heeft op 22 april 2023 om 18:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw,

U hebt 1 ml in oktober 1 ml filler in de midface gehad, dat is heel weinig. Iedereen weet dat, zeker bij wat latere leeftijd, 1 ml filler eerst naar de diepte verdwijnt. Vervolgens bent u 1 keer terug gekomen omdat u het niet symmetrisch vond is er is toen aan 1 kant gratis 0,2 bijgespoten. Vervolgens bent u in januari voor een andere behandeling gekomen. Er was toen niets mis volgens u en volgens de arts. Logisch anders zou u immers geen andere behandeling meer nemen. Een paar maanden later bent u gaan klagen dat het allemaal niet goed was. We hebben u meerdere keren aangeboden dat u terug kon komen. ondanks dat bij de nieuwe behandeling in een ander gebied en ander product er helemaal niets fout was, maar dat weigerde u. Vervolgens hebben we geprobeerd het via foto's te beoordelen maar op de 3 die we hebben gekregen kunnen we niet met zekerheid beoordelen dat het steeds dezelfde persoon is. Ook kunnen we niet beoordelen of u ondertussen elders was geweest. Want nu schrijft u dat het vrijwel meteen dik werd terwijl 3 maanden na deze behandeling u bent geweest en er niets aan de hand was. Maar goed, het allerbelangrijkste wanneer er iets is zullen wij altijd kijken, ondanks alle verwijten die wij naar ons hoofd krijgen en zelfs als men ondertussen elders is geweest. Maar u weigert te komen om het te laten beoordelen. U zegt omdat u geen filler erbij wilde. Het ging om een beoordeling van een klacht, niet om een behandeling. Als u een product zoals een tv etc koopt en er is iets mis mee dan moet u toch ook daarmee terug naar de verkopen? Als laatste hebben we u nog aangeboden een klacht in te dienen bij de onafhankelijke klachten commissie, maar ook dat wilde u niet. U schreef uw klacht liever op internet. In dit soort gevallen slikken we deze oneerlijkheid maar en sluiten uw dossier. De mogelijkheid om de klacht bij de klachtencommissie in te dienen blijft wel bestaan.

Bericht van Betaalbaar Mooier

5 maanden geleden - Dokh kost u niets hoor als u een klacht indient. U wilde het ons niet laten beoordelen en u geeft geen toestemming dat onze arts informatie opvraagt bij de arts die u behandeld heeft. Als wij iets fout doen lossen we het op maar we moeten wel de kans krijgen het te onderzoeken. Waarom u dat niet wilt begrijp ik echt niet. Dat is toch vreemd?

Reactie van de melder van de klacht Pasja15

5 maanden geleden - Ik ben 2x geweest en niet naar tevredenheid, dan heb je sowieso recht op een second opinion en dat heb ik gedaan. Heb jullie de pinbon en de behandeling die plaats heeft gevonden, namelijk het oplossen van de filler meegestuurd of is die volgens jullie net als de foto,s ook van iemand anders? Moet ik soms ook nog mijn bankreknr op naam laten zien, met de afschrijving van Faceland, geen enkel probleem. Snap totaal jullie probleem niet, waarom zou je fillers oplossen, als het niet nodig is? Je bent namelijk terug bij af,lijkt mij heel duidelijk. Zelfs nu ik terug bij af ben, ben ik al meer tevreden dan dat het was, dankzij Faceland!! Die zijn en klantvriendelijk en zien gelijk het probleem! Jullie schermen alleen maar met domme mails om jullie gelijk te halen, los het netjes op ipv de klant als leugenaar neer te zetten!

Pasja15

Heeft op 22 juni 2023 om 09:48 geantwoord

Voor €250 zou het bedrijf het op moeten lossen, het is een miljoenen bedrijf, als je ziet wat je moet doen om dit bij Dokh neer te leggen, weet je al dat je niet gehoord wordt. Sommige moeten zelfs naar de rechtbank...Ze hebben van mij de foto's, de betaling van oplossen fillers en nog zeggen ze dat je het niet bent. Mensen ga naar Faceland en niet naar BM, als het niet goed gaat, schermen ze met DOkh, Faceland lost het op, heb zelfs minder hoeven te betalen, was eigenlijk €400, maar wisten gelijk wat ik bedoelde. Ziet er nu prima uit, ben blij met Faceland, nooit meer Betaalbaar Mooier!!!

Bericht van Betaalbaar Mooier

3 maanden geleden - Dat klopt ook weer niet wat u schrijft. Een klacht kunt u zo indienen en dokh bemiddelt altijd. Blijft natuurlijk staan dat het niet reeel is en klacht in te dienen en deze niet life te willen laten beoordelen. Op die manier kan iedereen geld terug vragen. Maar fijn dat u een plek hebt gevonden waar u voor nu wel tevreden bent

Reactie van de melder van de klacht Pasja15

3 maanden geleden - Jullie willen gelijk hebben, beetje snei eigenlijk. Blijven zeggen dat ik niet terug geweest ben om te laten beoordelen. Ben 2x geweest en er is 2x bij gespoten. De foto's waren niet van mij, dan ben je als klant dus een leugenaar! Ik wilde niet mogmaals komen en bijspuiten, want dst zou weer gebeuren! Nu blijkt bij een second opinion, dat het opgelost moest worden in plaats erbij..Ik had dat ook aangegeven, dat ik dat ging doen. Netjes de factuur gestuurd, maar blijkbaar is niets genoeg bij jullie. Dus hou aub op met naar de klanten te wijzen, klantvriendelijkheid strekt bij jullie alleen als het goed gaat. Wanneer er net ls overal kan gebeuren, een fout wordt gemaskt, schermen jullie met DOKh... Heel triest, maar wees er gelukkig mee!!

Bericht van Betaalbaar Mooier

3 maanden geleden - U verdraait echt alles. Wij hebben u verzocht te komen omdat de dermatoloog het wilde beoordelen en aan de hand van de foto niet eens te zien was dat u het was. Daarmee wordt niet gezegd dat u het niet bent. Dat is echt iets anders

Reactie van de melder van de klacht Pasja15

3 maanden geleden - Weet je, wees er gelukkig mee, jullie verdraaien alles ik heb mijn afspraken nog in mijn agenda en dat ik het niet leek te zijn op de foto, is toch echt een beschuldiging. Iedereen heeft recht op een second opinion als je niet tevreden bent. Dat je je steeds aan het verdedigen bent, zegt al genoeg... Zolang het goed gaat mensen, kan je kiezen voor BM, hoop alleen dat het goed gaat, anders heb je een probleem en mag je het aan gaan vechten, voor honderden euro's zou ik daar nog in kunnen komen, maar voor dit om te gillen...zakken vullerij zou ik zeggen.

Bericht van Betaalbaar Mooier

3 maanden geleden - Denk dat de hele discussie genoeg zegt. Gelukkig hebben en houden we heel veel klanten die heel blij en vooral reeel zijn. Als er iets is, lichamen reageren nou eenmaal niet als computers, komt de klant terug en lossen we het op. Wil iemand niet terugkomen maar geld terug tja dan zegt het al heel wat natuurlijk. Inderdaad verdedigen we ons tegen zaken die wij als oneerlijk ervaren omdat wij beschuldigd worden met ook tegenstrijdige verhalen, maanden later terwijl bij n andere behandeling er niets te zien was, met als enige mogelijkheid geld terug. Zo betrokken zullen we altijd bij BM blijven. Ik hoop dat u nu voldoende uw frustraties hebt kunnen uiten zodat we hier een punt achter kunnen zetten. U geeft aan goed geholpen te zijn elders dat is fijn. U kunt altijd een klachtencommissie inschakelen maar ook daar hebt u wederom bezwaren tegen. Toch heel erg vreemd als u in uw recht zou staan

Reactie van de melder van de klacht Pasja15

3 maanden geleden - maanden later terwijl bij n andere behandeling er niets te zien was, met als enige mogelijkheid geld terug???? Tegenstrijdig? Er was duidelijk wel te zien dat het teveel filler zat, ik al leek ga van julie uit met nog wat bijspuiten Maar er moest juist filler uit! Dat heeft FL opgelost en was daar heel blij mee. Frustratie geuit? Wie is er hier tegenstrijdig?

Alle klachten die gemeld zijn door Pasja15