Klacht: Lip fillers niet tevreden!

Kimpputten op 25 juni 2019 over Betaalbaar Mooier in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Betaalbaar Mooier,

Ik ben 05-06-2019 bij jullie vestiging in Zwolle geweest voor lip fillers. Er werd mij gevraagd wat ik graag zou willen en of ik eventueel foto’s had, hierop werd mij geadviseerd de duurdere soort fillers te nemen die volgens de desbetreffende arts langer zouden blijven zitten. Alles is goed gegaan en heb ongeveer 5 dagen een zwelling gehad. Terwijl de zwelling afzakte zag ik vrij weinig meer van de fillers ook mijn omgeving viel niks op. Hiervoor mocht ik 19-06-2019 terug komen helaas werd dit allemaal niet heel serieus genomen, ze heeft van mij een na foto gemaakt en liet zien waar het verschil duidelijk te zien was.. Alleen haalde ze mijn foto’s van voor en na door elkaar en vertelde ze bij mijn voor foto waar je duidelijk het verschil zag en waar de volume dan zou moeten zitten?
Ik voelde me alleen hierdoor al niet serieus genomen! Op mijn bovenlip zaten aan de linker kant 2 bulten ze vertelde mij dat dat heel normaal is en als ik (heel kritisch) was ze er wel even aan de rechterkant wat bij mij spuiten. Meer kon ze niet voor me doen!!

Ik ben maar weer in de auto gestapt om een uur terug te rijden, want serieus genomen werd ik helaas niet. Ik zou jullie willen vragen of er iemand naar mijn voor en na foto’s zouden willen kijken die dit wel serieus neemt.
Ookal zijn jullie niet de duurste kliniek is het alsnog een hoop geld en verwacht ik wel dat het goed is.

Mijn mail word beantwoord door degene die het heeft gedaan maar daar heb ik vrij weinig aan.

Gewenste Oplossing:

Nou het zou alleen al fijn zijn als er iemand anders naar kan kijken die me wel serieus neemt want dit gaat niet om een keer €50.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Betaalbaar Mooier over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Betaalbaar Mooier in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Kimpputten