Klacht: Hangende lipfiller

Nana1994_ op 30 september 2019 over Betaalbaar Mooier in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb een consult gehad over mijn lipfillers (behandeld door betaalbaar mooier) in Laren. Deze dames vertelde mij dat dit absoluut geen fillers waren en dat ik naar een dermatoloog moest gaan. Blijkt dat dit dus wel degelijk “hangende” fillers waren en deze opgelost moesten worden voordat ik een verdere behandeling had.
Heel erg onprofessioneel dat jullie eigen artsen het niet wisten dat het om fillers ging. Hangende fillers kan namelijk gebeuren, omdat ik in de tussentijd zwanger ben geweest en je bepaalde hormonen aanmaakt.
Echt heel onprofessioneel en ga hier nooit meer heen en ik adviseer deze kliniek ook niet aan mensen.
Als ze al niet eens kunnen constateren dat dit fillers zijn dan hoe willen ze mensen kunnen behandelen??

Gewenste Oplossing:

Ik was tevreden geweest als ze gratis mij de optie gaven om mijn fillers op te lossen waardoor ik bij jullie uiteindelijk ook weer kon opvullen. Nu ben ik in de tussentijd naar een nieuwe kliniek gestapt

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Betaalbaar Mooier over deze klacht.

Bericht van Betaalbaar Mooier

3 jaren geleden - Beste Nana, Wat jammer dat je dit zo ervaart en schrijft. Je bent bij ons 2 jaar en 3 maanden geleden behandeld. Dat daarvan nog filler in je lip zit is niet erg waarschijnlijk (iedereen zou graag hebben dat een filler zo lang blijft zitten, toch?). Ondanks dat wij niet kunnen controleren of jij tussentijds je lippen elders hebt laten vullen, heeft onze arts er wel naar gekeken omdat jij aangaf inmiddels een bult te hebben gekregen. Wanneer je een bult hebt van een filler dan is die er meteen (die ontstaat niet na ruim 2 jaar, maar op het moment dat de filler wordt ingespoten) dus zou het veel logischer zijn geweest dat je dit bij ons eerder had gemeld dan ruim 2 jaar later. Als deze bult door een filler komt dan is de kans dat jij dus je lippen tussentijds elders hebt laten vullen wel veel waarschijnlijker. Maar nogmaals ondanks dat de kans zeer reëel is dat je tussentijds elders bent geweest, heeft onze arts er naar gekeken en je aan gegeven dat het vrijwel zeker geen filler kan zijn van meer dan 2 jaar geleden en je geadviseerd naar de huisarts of dermatoloog te gaan om geen risico te nemen. Als je dat had gedaan en deze arts had aan gegeven dat er filler zat welke opgelost moest worden dan hadden we graag met je mee gekeken. Niemand heeft jou hierover gezegd dat wij een eventuele filler niet zouden willen oplossen. Dus ik begrijp helaas je reactie totaal niet want je hebt je na het consult niet meer bij ons gemeld.

Reactie van de melder van de klacht Nana1994_

3 jaren geleden - Jammer dat je er van overtuigd bent dat ik ergens anders mijn lippen heb behandeld aangezien ik aangeef dat ik zwanger was? Geen 1 kliniek gaat een zwangere en of borstvoeding gevende klant helpen. Een medisch dossier heb ik zeer zeker ook mee gekregen die ook duidelijk aangeeft dat er filler in mijn lippen zat. Kunnen hormonen zijn geweest ivm de zwangerschap. Spijtig en zeer zéér onprofessioneel om de reactie zo te draaien dat ik mogelijk ergens anders ben geweest. Wat jullie vermelden is ook dat in de MEESTE gevallen fillers 1 jaar blijven zitten, maar aangezien er veel hormonen bij zijn komen kijken is waarschijnlijk geprobeerd door mijn lichaam om de filler af te stoten waardoor er een ophoping plaats heeft gevonden. Tijdens een zwangerschap ga ik dan niet naar een kliniek toe om mij te laten behandelen. Bovendien had er in deze periode dan ook geen behandeling plaats mogen vinden. Wat eigenlijk mijn hele punt is, is niet eens de vergoeding van de fillers. Ik betaal namelijk met alle liefde voor mijn uiterlijk, maar het feit dat jullie eigen arts uitsluitend zei dat dit geen filler was heeft mij doen twijfelen over de kennis van haar beroep. De dame die mij overigens hielp in Rotterdam met het inbrengen van de fillers heeft mij wel enorm goed geholpen! Succes verder met jullie bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Betaalbaar Mooier in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nana1994_