Klacht: Botox binnen 2/3 weken uitgewerkt en op vervelende manier behandeld

[email protected] op 06 december 2022 over Betaalbaar Mooier in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

MOOIER GAAN! NOG GEEN, BOTOX BINNEN 2/3 WEKEN UITGEWERKT!!!
Normaal gesproken altijd langer als 7 maanden plezier van mijn botox behandeling gehad! Bij BM was mijn botox na 3 weken uitgewerkt. Nog nooit zoiets meegemaakt. Dan de manier waarop ik behandeld ben, alsof je de waarheid niet spreekt wordt je gevraagd verschillende foto’s en filmpjes te sturen waarna het ontzettend lang duurt tot je een serieuze reactie krijgt. Ik mocht 1 keer terug komen omdat het asymmetrisch was en wat gezakt en mijn frons nog niet weg was. Iets meer dan een week was het resultaat fantastisch maar daarna geheel uitgewerkt. De uitleg die ik kreeg vind ik onacceptabel! Door stress of ziekte zou de botox anders kunnen vallen of sowieso wel eens zo rap uit kunnen werken door andere redenen. Echt onzin, zeker omdat er ontzettend veel gelijke ervaringen zijn. De echte ervaringen dan, want zo’n 70 procent is duidelijk in opdracht van het bedrijf zelf geplaatst. De arts was wel ontzettend lief maar helaas werkt ze maar 1 x in de drie weken. Ik ben bij verschillende klinieken geweest en nog nooit op zo’n vervelende manier behandeld! Bij Ivy clinics in Den Bosch waar ik normaal kon zou dit nooit zo gebeuren. Helaas was de wachttijd daar lang door zwangerschapsverlof!! Ik zal een afspraak moeten maken en wederom een geheel nieuwe behandeling zelf moeten betalen! Schandalig na eigenlijk maar iets langer dan een week plezier!!! Ik voel echt bestolen honderden euro’s voor niks!!

Gewenste Oplossing:

Geld terug!! Wel zo normaal als je na deze belachelijk korte periode weer een nieuwe behandeling moet betalen elders! Terug komen is nu natuurlijk geen optie meer. Dat was een normaal aanbod geweest trouwens!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Betaalbaar Mooier over deze klacht.

Bericht van Betaalbaar Mooier

9 maanden geleden - Beste mevrouw Coolegem, jammer dat u het als vervelend ervaart. We hebben u e.e.a. uitgebreid uitgelegd. We hebben u gratis bijgespoten, waarna u op 3 november appte dat u erg blij was met het resultaat. Of Botox pakt en hoe lang het blijft zitten dat bepaalt het lichaam, wij hebben daar helaas geen invloed op. We begrijpen dat dat vervelend is als het een keer korter is. Maar zoals wij geen invloed hebben op het resultaat voor 7 maanden, elke kliniek zou niets liever willen dan daar wel invloed op te hebben want dan zou het een stuk makkelijker zijn, hebben we dat ook niet op een korter resultaat. U schrijft 3 weken, maar dat klopt niet, dan had u namelijk nog gewoon terug kunnen komen. Ook is de dokter niet elke 3 weken in Den Bosch is maar elke 2 weken. U hebt ons e.e.a. voldoende duidelijk gemaakt, we zullen uw dossier sluiten.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]