Klacht: Betaal je netjes wordt het nog beeindigd

BietjeJammer2017 op 09 januari 2018 over CZ in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatste kans gehad voor een regeling. prima Netjes maandelijsk 162.85betaald inclusief regeling. Krijg ik afgelopen zaterdag de premienota de regeling nota en een brief we beeindigen uw regeling. Bij navraag komt dit omdat ik een nota van 337 euro nog wat niet betaald heb. 1. Die heb ik nooit ontvangen en 2 deze nota bestond al voor de laatste regeling werd afgesloten. Er is mij toen niet verteld dat ikdeze naast de regeling moest voldoen. geen aanmaning ervan gehad enz. En nu dit. Vanaf maart meer inkomsten, dus kan er versneld afgelost worden. CZ is nergens meer toe bereid. Ik baal hiervan.

Gewenste Oplossing:

Als regeling gewoon doorloopt en is maart omhoog gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar CZ over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door CZ in behandeling genomen

Bericht van CZ

6 jaren geleden - Beste Bianca, Jouw klacht over de beëindiging van de betalingsregeling stuur ik door naar mijn collega's van het team Klachten en Geschillen. Zij nemen binnen vijf werkdagen contact met je op. Met vriendelijke groet, Manon Medewerker Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat CZ een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CZ

Heeft op 15 januari 2018 om 10:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door BietjeJammer2017