Klacht: Bestellingen worden nog niet geleverd na ruim 9dgn

op 18 mei 2018 over ABOUT YOU in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 8-5-2018 verschillende bestellingen geplaatst bij aboutyou. De bestellingen zouden binnen 2-4dagen bij mij afgeleverde worden. Nu ruim 9 dagen later heb ik nog niets ontvangen. Ik ga van het weekend op vakantie en ik had vertrouwd op de juiste informatie vanuit aboutyou. Blijkbaar had ik dat niet moeten doen. Ik heb 2 x gemaild met aboutyou over wat de lever dag nu wel word maar daar krijg ik alleen maar vage antwoorden over. Zo zeggen ze bijvoorbeeld dat de paketten nog niet zijn aangemeld bij postnl. Wat moet ik met dese info? Vertel me wanneer de pakjes aankomen…

En hoe gaat het verder als ik op vakantie ben en jullie paketten eindelijk aankomen? De bezorger hier geeft ze meestal aan de buren als we niet thuis zijn. Ik ga voor 6 weken weg. Ik ga nu bij een andere webwinkel bestellen die binnen 1 dag bezorgd dus waarschijnlijk zal ik alles van aboutyou terugzenden. Dit gaat wel over 6 weken zijn aangezien ik op vakantie ben. Man man man.. Voortaan maar gewoon bij de bekende webwinkels bestellen die echt binnen 1 tot 2 dagen leveren.

Gewenste Oplossing:

Zeggen jullie het mij maar.. Die spullen worden vandaag(9dgn na bestelling) toch niet meer bezorgd.

Alle klachten die gemeld zijn door Natalia Lucyszyn