Klacht: Bestelling word niet geleverd

op 12 oktober 2017 over Amac in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 oktober een apple kabeltje besteld, liet lang op zich wachten. Bellen is onmogelijk, ben 2 dagen bezig geweest maar je krijgt alleen een bandje dat er een wachttijd is. 10/10 een klacht ingediend via de mail. Hier kreeg ik als antwoord dat mijn klacht is doorgezet naar de webafdeling en dat het erg druk was. Wel kreeg ik er een tevredenheidsmail achteraan. Die heb ik uiteraard ingevuld. 12/10, nog steeds geen reactie, bellen ook nog steeds zinloos. Wederom eem mail gestuurd….ik wacht af. Wat een moedeloos bedrijf, nooit meer AMAC voor mij!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn kabeltje heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amac

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amac nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cornelia1934