Klacht: bestelling windows 10 nooit ontvangen

op 18 mei 2020 over Koopjedeal.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 6.5.2020 is van mijn ing rekening 0994176 t.n.v. MLJ Graaf 19,99 euro afgeboekt naar rekening koopjedeal NL70RABO 01156000 00 voor windows 10.. Als e-mailadres is opgegeven: miel [email protected] De bestelling heb ik nooit ontvangen.
Graag wil ik dus mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de bestelling als nog krijg of het geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Koopjedeal.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Koopjedeal.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Koopjedeal.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Koopjedeal.nl

Heeft op 18 mei 2020 om 11:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste MeneerMevrouw,

Erg vervelend om te lezen dat uw bestelling nog niet is geleverd. Helaas komen wij geen order tegen op uw adres en mailadres. Graag wil ik u vragen om de verdere informatie op het afschrift te mailen naar [email protected] zodat w uw order kunnen vinden.

Daarnaast ontvangt u de Windows 10 code via de mail en niet via de post. Deze mail kan helaas in uw spambox terecht zijn gekomen.

Met vriendelijke groet,
Team Koopjedeal.

Alle klachten die gemeld zijn door mieljungbluth