Klacht: Bestelling retour geen geld terug

op 29 januari 2018 over Lots of goodies in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb twee leggings besteld en retour gedaan alleen heb ik 12 inplaats van 22 als huisnummer gedaan. Heb eerst contact gehad via Messenger en ze vroeg of ik bewijs had van het afgeleverde pakket via track en tracé en die heb ik. En gestuurd. Van af dat moment niets meer gehoord .

Ik heb geprobeerd via mail en Messenger maar tot op heden niets Belachelijk dat je op zijn manier je geld wil verdienen

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug heb waar ik recht op heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lots of goodies

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lots of goodies nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Lots of goodies

1 jaar geleden - Wij hebben contact gehad met de DHL. Het pakket was manco gemeld, maar we hebben van de DHL de vergoeding ontvangen. De melding dat het bij ons aangekomen is kunnen ze niet verklaren. Het bedrag is gecrediteerd aan Sandra.

Alle klachten die gemeld zijn door Sandra san