Klacht: bestelling nog steeds niet ontvangen, reageren niet op mail

yvonne tuerlings op 18 mei 2020 over Zuperio.com in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aan het begin van de Coronacrisis al tijdig een tondeuse besteld, volgens de track en trace zou deze medio april geleverd kan worden. Rekening houdend met de Corona heb ik natuurlijk wel wat geduld gehad. 2e week van mei per mail ge├»nformeerd wat de status was. Geen reactie, inmiddels 4 emailberichten verder, nog steeds geen reactie. Inmiddels zijn de kappers gelukkig weer open ­čśë

Gewenste Oplossing:

ik wil graag weten of m'n product op korte termijn (laten we zeggen binnen 2 wkn) nog gaat komen dan prima, wanneer het antwoord daar nee is weet ik niet? Dan zou ik graag zien dat m'n geld geretourneerd word. M'n geduld is mi nu toch wel lang genoeg op de proef gesteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zuperio.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zuperio.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yvonne tuerlings