Klacht: Bestelling nog niet afgeleverd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een ontevreden klant. 23 mei heb ik een bestelling gezet op jullie site en na 4 dagen heb ik het nog steeds niet. Op de site staat dat er binnen 24 uur geleverd zou worden. Ik zou ook bij Mister Auto 4 banden bestellen maar na deze late bestelling ga ik dit zeker niet bij Mister Auto doen

Gewenste Oplossing:

Als ik ze zsm krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Mister Auto Webshop in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mister Auto Webshop een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mister Auto Webshop

Heeft op 01 juni 2016 om 06:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Erdal1965