Klacht: Bestelling niet ontvangen en geen antwoord via email op mijn vraag

op 24 juli 2017 over Vortum Design in de categorie Groothandels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 06/07 batterijen besteld bij Vortum Design B.V. via Bol.com, zou geleverd worden op 07/07, heb op 06/07 mail gekregen van Vortum Design B.V. dat bestelling meegegeven was met GLS met een track en trace code van GLS, deze code geeft geen resultaten, op 07/07 niets ontvangen. mail gestuurd naar Bol en ze zouden het onderzoeken. Op 10/07 nog eens mail gestuurd naar Bol en naar Vortum Design B.V. en die vinden het niet nodig om te antwoorden op mijn mails. Nu op 11/07 heb ik nog geen bestelling ontvangen en ook nog steeds geen antwoord op mijn mails. Dit is mijn 1ste bestelling bij Vortum Design B.V. en meteen ook mijn laatste, van klantvriendelijkheid gesproken!

Gewenste Oplossing:

Antwoord op mijn mails

Alle klachten die gemeld zijn door De Sutter