Klacht: Bestelling niet ontvangen

op 29 augustus 2016 over iDEAL in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer,mevrouw

Onlangs heb ik via iDEAL een een betaling gedaan voor een bestelling bij Mattendirect.nl. Tot op heden heb ik mijn bestelling niet ontvangen en inmiddels heb ik de betaling via iDEAL voldaan. Ik probeerde mattendirect hierover te contacten kaar tot mijn grote spijt krijg ik geen gehoor. Graag zou ik mijn geld terug ontvangen dat ik via iDEAL heb ontvangen en een onderzoek laat doen als de site van mattendirect wel betrouwbaar is. Ik stel uw reactie zeer op prijs. Ik ben te bereiken op 0650686312.
Groeten. Mevrouw F Cairo

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet te vreden omdat ik mijn bestelling niet heb ontvan en wel via iDEAL heb betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over iDEAL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over iDEAL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fanny1105