Klacht: Bestelling niet geleverd en geen gehoor.

op 09 september 2016 over 4XL Webshop in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bestelling van ca 60 euro via poloshirts.nl, een domein van 4xl webshop met ook alleen die naam op de site, zou dinsdag geleverd worden en is op vrijdag niet in huis. Dat is nog niet zo’n groot verschil natuurlijk, maar dat ze de telefoon niet opnemen en nog niet op mijn mail en contactformulier klacht hebben gereageerd baart zorgen. Ik adviseer deze webshop te mijden maar als ik iets van ze hoor of mijn bestelling ontvang zal ik dat op deze plek laten weten.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een antwoord op mijn mail, en het liefst mijn bestelling onvangen, anders geld terug.

Alle klachten die gemeld zijn door netnirg