Klacht: Bestelling niet geleverd en contact onmogelijk

Tammie2808 op 21 december 2019 over RUMAG in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via Rumag een leuke mok besteld en betaald op 5 december. Track and trace gekregen maar deze werkt niet. DHL gebeld en die verwijzen mij naar de afzender. Rumag is op geen enkele manier te bereiken. Geen telefoonnummer te vinden en op formulieren en social media reageren ze niet!!!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn bestelling willen ontvangen en fatsoenlijk antwoord krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RUMAG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RUMAG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tammie2808