Klacht: Bestelling niet geleverd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22-03-2020 heb ik bestelling geplaatst op www.hairbodyandbeauty.com een totaal bedrag van 50,17 voldaan maar tot nu 02-04-2020 niks ontvangen! Ook reageren niet op telfoon, mail, whatsapp en iedere dag verzet de goparcel.nl die via hun bezorgen de afleverdatum naar volgende dag al 10 dagen zo gebeurt. mijn verhaal is bijna zelfde wat is gebeurd voor vorige klacher’s daarom voel ik me opgelicht geworden door www.hairbodyandbeauty.com en heb ik aangifte bij politie gedaan.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld 50,17 terug krijgen en de website stopzetten want er nog meer mensen opgelicht worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hair Body and Beauty

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hair Body and Beauty nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alnoor