Klacht: Bestelling niet aangekomen

op 05 september 2018 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb op 287 een bestelling geplaatst en betaald op de site en nu zie ik dat het pakje zogezegd geleverd is maar ik heb helemaal niets ontvangen? Wat een service… Ik bestel hier alleszins nooit meer op!
Bestelnummer: 1807280130172245

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze mijn geld terugstorten of mijn bestelling daadwerkelijk leveren!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Light in the box

Heeft op 05 september 2018 om 00:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste ,

Om uw klacht op te lossen, heb ik ticket ID 18721221 in ons ticketcentrum geopend en een oplossing voor uw zaak aangeboden. Meld u aan bij uw account - ga naar persoonlijk centrum - mijn tickets voor ons antwoord. Blijf AUB contact met ons houden door het ticket te beantwoorden, want alle informatie wordt in het systeem vastgelegd. Bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Carla
Lightinthebox.com

Alle klachten die gemeld zijn door Kiara.C