Klacht: Bestelling niet aangekomen

op 24 augustus 2016 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 augustus 2016 heb ik een bestelling geplaatst met het nummer 1608020118857681. Deze bestelling had een verzendtijd van 3-5 werkdagen. Dit kwam voor mij goed uit, omdat ik volgende week met vakantie ga en deze bestelling dan mee wil nemen. Bij bestelstatus updates staat dat het pakket ook 2 augustus is verzonden. We zitten nu op de 6de werkdag (geteld vanaf 3 augustus) en ik heb nog niks ontvangen. Ook kan ik nergens vinden waar mijn pakket zich bevindt. Wel krijg ik dagelijks mailtjes of ik mijn bestelling wil beoordelen.. Zou ik graag willen doen, maar dan zal ik het toch echt eerst moeten ontvangen.

Wanneer komt mijn pakket binnen?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Light in the box

Heeft op 14 augustus 2016 om 22:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door RvR1991