Klacht: Bestelling in de Winkel

op 20 juni 2017 over Karwei in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Mei wilden we gordijnen bestellen bij de karwei in Enschede, hier gaven ze aan dat de levertijd 6 weken was (dit was ons te lang) Toevallig kwamen we bij de karwei in Deventer dezelfde week en hier gaven ze aan dat de levertijd 2 weken was (ze gaven aan dat Enschede dit niet goed had). Besteld op 19 mei, en ik zou bericht krijgen als het binnen was. 4 weken niks vernomen, tussendoor in de winkel geweest en was niet geleverd nog, 14 Juni een mail gestuurd, en na 6 dagen geen reactie. 20 Juni gebeld, en wat blijkt, het lag al vanaf 6 juni in de winkel klaar.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding / korting
Excuus lijkt me wel het minste maar ook dat kreeg ik niet telefonisch te horen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Karwei

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Karwei nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jsstelt