Klacht: Bestelling geplaatst, geld afgeschreven, maar geen bevesting ontvangen!

op 06 juli 2017 over River Island in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisterenavond een bestelling geplaatst bij River Island en netjes betaald met IDeal, tot mijn verbazing kreeg ik een melding dat er een fout opgetreden was, maar het bedrag van € 75 is wel afgeschreven!!!!! Mijn bestelling staat ook niet op mijn account, dus ik vraag mij nu af of dit wel goed gaat!! Zo te lezen ben ik niet de enige met dit probleem!

Gewenste Oplossing:

Wil graag weten of mijn order nu wel of niet besteld is, zo niet wil ik onmiddelijk mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over River Island

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over River Island nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ebonie Jones