Klacht: bestelling geplaatst Apple pencil en niet geleverd en geen contact te krijgen

op 06 oktober 2017 over Amac in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op vrijdag 29 sept een bestelling geplaatst voor een apple pencil #100055473. Nog steeds niets ontvangen en geen contact te krijgen met jullie klantenservice echt schandalig twee keer 15 min aan de lijn gezeten. Ik heb twee keer een mail gezonden ook geen reactie. Ik heb de pen met spoed nodig voor mijn werk. Als ik niet heel snel een reactie heb ben ik genoodzaakt de pen in de winkel te gaan halen. Dan was dit de laatste keer dat ik bij de Amac store bestel helaas. Graag zsm contact. 0653461515 Petra Keuchenius

Gewenste Oplossing:

heel snel een reactie en morgen de pen ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amac

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amac nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra Keuchneius