Klacht: Bestelling geplaatst

op 09 oktober 2017 over River Island in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist een bestelling geplaats bij River Island. Toen ik succesvol mijn betaling afgerond heb keerde ik gelijk terug naar mijn winkelmand met de melding “product x is niet meer beschikbaar”. Het geld is wel afgeschreven maar ik kreeg geen bevestiging.. Wat moet ik nu doen?

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een bevestiging of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over River Island

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over River Island nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LorenaLonneke