Klacht: Bestelling geplaats, betaald, maar geen bevestiging ontvangen!

op 11 juli 2017 over River Island in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs heb ik een bestelling geplaatst bij River Island en netjes betaald met IDeal. Het gaat over 3 t-shirts. Nadat ik betaald had kreeg ik een foutmelding, maar het bedrag (€60) bleek wel van mijn rekening te zijn afgeschreven!! Ik heb nergens een bevestiging ontvangen van mijn bestelling en op mijn account van River Island staat deze bestelling ook niet aangegeven. Ik vraag me dus af of het wel goed is gegaan?! Ik heb al veel klachten voorbij zien komen hierover dus ik ben zeker niet de enige die hier last van heeft.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten of mijn bestelling aangekomen is, zo niet dan wil ik direct mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over River Island

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over River Island nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R.Konings