Klacht: Bestelling gedaan, geld van mijn reling af. Maar bestelling is bij river island niet bekend

op 28 juli 2017 over River Island in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik online een besteling geplaatst bij river island. Ik kreeg hier geen bevestiging van per mail. Ook stond mijn Bestelling niet tussen ‘mijn bestellingen volgen’ tot mijn verbazing zag ik wel dat het bedrag was afgeschreven van mijn bankrekening. Ik heb gelijk contact opgenomen met river island en die zeggen geen bestelling van mij te hebben ontvangen en ook het geld hebben ze niet ontvangen. En vragen mij opnieuw de besteling te plaatsen. Maar dat doe ik natuurlijk nooit meer bij river island. Ik wordt van het kasje naar de muur gestuurd en vindt dit erg klantonvriendelijk. Ik wil gewoon mijn geld terug meer niet!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over River Island

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over River Island nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sam00