Klacht: Bestelling geannuleerd

C.Scherer op 10 december 2021 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 09-12-2021 een bestelling geplaatst word ik 10-12-2021 opgebeld door het betreffende filiaal dat ze het artikel opzij hebben gezet voor iemand anders. Ik heb m betaald maar krijg het niet terwijl het artikel nog steeds bij het filiaal met internet op voorraad staat. Geprobeerd in contact te komen met de klantenservice maar daar is het te druk zou teruggebeld worden is ook niet gebeurd,. Het liefst wil ik gewoon dat artikel ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Wel het artikel ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gamma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gamma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.Scherer