Klacht: Bestelling duurt veel ste lang!

op 30 mei 2020 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ong ander half maand geleden een bestelling geplaatst bij de Zara. Elke keer wanneer ik naar mijn bestelling keek zag ik dat de leverdatum was gewijzigd. Zonder enig bericht stond er weer een andere datum op voor levering.
Heel vervelend dit, ik kan niet elke keer thuis blijven om op mijn pakketje te wachten.
Daarnaast ben ik ook langs de winkel geweest en toen werd mij verteld dat de order binnen was. Na lange tijd gewacht te hebben kreeg ik te horen dat mijn order niet helemaal compleet was. Ik kon 2 van de 8 artikelen meenemen. Dus ik moet weer wachten op de rest van mijn bestelling.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als mijn pakketje zo snel mogelijk wordt bezorgd en graag iets als compensatie voor de dagen dat ik thuis heb zitten wachten op mijn pakketje voor niets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wafae1