Klacht: Bestelling annuleren

op 10 juli 2019 over Baby-Dump.nl in de categorie Babykleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken geleden een bestelling gedaan voor de vakantie en tot op heden nog niets geleverd terwijl er in de bevestigingsmail staat dat het week 27 geleverd zou worden. Klantenservice onbereikbaar. Iedere keer een standaard bandje met de mededeling dat de wachtrij op dit moment te lang is en verbinding wordt verbroken. Kom je er wel doorheen dan na een uur wachten nog steeds niemand gesproken. Mail wordt niet op gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Als mijn bestelling wordt geannuleerd en mijn geld terug gestort wordt, zodat ik deze spullen bij een goede winkel kan halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Baby-Dump.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Baby-Dump.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanne2106