Klacht: Bestelling 8 december

op 27 december 2017 over Large Popmerchandising in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 8 december een bestelling geplaatst bij large. Gelukkig niet iets voor de kerst want het is er nou nog niet. Het gaat om Lp hoezen en een lp borstel. Meerdere malen gebeld, er wordt gewoon niet opgenomen, zo slecht. Ook via de mail beweren ze binnen 10 dagen te reageren, ook dit laten ze afweten. Via de Facebook chat ook geen reactie. Ik wil graag de bestelling annuleren en mijn geld terug. Bijna een maand wachten en er niks over horen plus een slechte klantenservice is wel heel waardeloos

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug,

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Large Popmerchandising

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Large Popmerchandising nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Melissabuit