Klacht: Bestelde producten niet geleverd

op 01 december 2018 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo beste, ik heb 2 jassen besteld hiervan is er maar 1 binnengekomen ik had al betaald en de ene jas mis ik dus nu?? Ik heb fotos gemaakt van alles hoe het eruit zag toen het binnen was gekomen . Mijn pakket was dus beschadigd en geopend bij het aannemen en zo moest ik het dus accepteren ? Op de site van dhl staat er dat ik eerst bij jullie een klacht moet indienen . Alvast bedankt gr Merve Yilmaz

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik mijn geld terug krijg, en de jas . Dit vind ik namelijk helemaal niet kunnen dat mijn pakket zomaar word opengemaakt alvast bedankt gr merve

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MerveYilmaz