Klacht: besteld maar niets gekregen

twam op 28 februari 2021 over Nevino in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een katten toilet bij dit bedrijf besteld van €34,99, maar niets gekregen, via facebook kwam die advertentie langs. Wel een bevestiging mail van hun terug gekregen maar als ik hun wil mailen, blijkt het mail adres niet te bestaan. Ook als je op de link in hun mail klikt om de bestelling te volgen, dan krijg je een melding dat er iets fout is gegaan.
Hopelijk kan hier toch wel wat mee, met deze oplichting praktijken!

Gewenste Oplossing:

Ben helemaal niet tevreden, maakt me gewoon kwaad.
Ben pas tevreden als dit bedrijf aangepakt word en dat ze het geld terug storten naar de gedupeerden! Wil dus mijn geld terug!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nevino

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nevino nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door twam