Klachten over Best Tipp

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Best Tipp zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Best Tipp in de categorie Loterijen

2 klachten gemeld
2.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

houden geld af

Klacht van sgeelke op 24 september 2021 over Best Tipp in de categorie Loterijen

best tipp heeft mij eens gebeld over loterij was gratis en ik kreeg alles via mail toegestuurd dus NIET maar wel nu 34 euro afhouden van mijn rekening en ik kon altijd opzeggen maar hoe wil ik opzeggen als ik totaal... Lees meer

best tipp,, pas op mensen

Klacht van Machine bouwer op 07 september 2021 over Best Tipp in de categorie Loterijen

Ik werd zojuist gebeld door een zeer opdringerige man van best tipp, deze meneer vertelde mij dat ik een vragenlijst heb in gevuld en mee kon spelen in een loterij waarbij ik deel uitmaakte van een groep spelers van 150... Lees meer