Klacht: Beslag bankrekening

op 13 juli 2016 over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 juli 2016 kreeg ik een brief dat van Arkel beslag heeft gelegd op mijn bankrekening. Ik ben het daar niet mee eens aangezien ik rood sta en nooit een contract ben aangegaan met Delta Comfort B.V. en geen inkomen of werk heb. Ze blijven me bestoken met brieven en dwangmaatregelen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer deze zaak opgelost wordt door het te seponeren of te vernietigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gerechtsdeurwaarder Van Arkel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Gerechtsdeurwaarder Van Arkel in behandeling genomen

Bericht van Gerechtsdeurwaarder Van Arkel

1 jaar geleden - Geachte meneer Radjkoemar, Helaas lukt het de zaakbehandelaar vandaag niet meer u van een reactie te voorzien. Deze zult u morgen alsnog ontvangen. Onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Karin van Ooijen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Gerechtsdeurwaarder Van Arkel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Gerechtsdeurwaarder Van Arkel

Heeft op 18 juli 2016 om 09:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door DenKam