Klachten over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

56% van alle klachten opgelost. Nog 13 klachten nodig voor een plaats in de categorie Incassobureaus

56%
37 klachten gemeld
4 openstaande klachten
12 klachten in behandeling
21 klachten opgelost
1.0 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Ik heb een vordering openstaan van 3200,- Heb diverse malen een finale kwijting aangevraagd Wat keer op Keer wordt afgewezen. Door financiële problemen En mijn geestelijke gezondheid wil Ik graag af van deze schuld. Heb ze een aanbod gedaan Niet akkoord! Ik wil Graag met... Lees meer

Ik had een betalingsregeling door omstandigheden 2 maanden niet betaald. Hier heeft mijn vrouw contact gehad en uit gelegd. Geen probleem mochten de betalingsregeling weer op pakken. Nu blijkt dat degene geen aantekening heeft gemaakt. Wij hebben dus wel gewoon de betalingsregeling voort... Lees meer