Klachten over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

73% van alle klachten opgelost. Nog 16 klachten nodig voor een plaats in de categorie Incassobureaus

73%
34 klachten gemeld
4 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
25 klachten opgelost
2.5 /10
69 stemmen
69

Tijdslijn

Ik heb mijn nicht jaren lang moeten onderhouden omdat deze tollenaars, deze duivelse honden lak hebben aan alle regels en jaren lang 2 tot 5x in het jaar bank beslag legden. Nu kunnen ze loonbeslag leggen doen ze het moet mijn... Lees meer

Vandaag kreeg ik een brief van een vordering via een gerechtelijk uitspraak van 23-9-2018.ik weet nergens van heb daar nooit van gehoord dit vind ik schandalig dat ik 13-12-2018 het pas hoor en zie. Dit vind ik niet kennen Lees meer

onterecht extra kosten betalen

Klacht van op 09 december 2018 over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel in de categorie Incassobureaus

Er was achterstand ontstaan bij de zorgverzekeraar van rond de 500 euro van Arkel heeft dit in handen genomen en hierbij extra bijkomende kosten zodat het nu dik rond de 700 euro is opgelopen, met een gezin met 1 inkomen... Lees meer

Onmenselijk

Klacht van op 21 oktober 2018 over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel in de categorie Incassobureaus

Ik loop in schuldsanering na periode financiële problemen kreeg ik te maken met medische problemen die ik gedeeltelijk zelf moest betalen daardoor weer achterstand zorg en zekerheid via mijn schuldhulpverlening die mijn adviseerde regeling te treffen zorg en zekerheid gebeld... Lees meer