Klachten over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Gerechtsdeurwaarder Van Arkel in de categorie Incassobureaus. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

77% van alle klachten opgelost. Nog 19 klachten nodig voor een plaats in de categorie Incassobureaus

77%
31 klachten gemeld
2 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
24 klachten opgelost
1.0 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Dossiernummer 19009987Daar ik nog steeds in een afwachting ben van een reactie, kan ik u alle mededelen dat de klacht niet is opgelost door de gerechtsdeurwaarder.Inmiddels ben ik reeds 10 werkdagen in afwachting en nog steeds heb ik geen schriftelijke... Lees meer

Dossiernummer: 19009987Maandag 22-03-20 heb ik gesproken met de uiterst professioneel klantenservice medewerkster mevrouw Platje inzake dossier 19009987 dit in tegenstelling tot haar collega mevrouw D Postma, maar dat geheel terzijde.Terwijl iedereen in de ban is van alle perikelen rondom het... Lees meer

Dossiernummer: 19009987Maandag 22-03-2030 heb ik gesproken met de uiterst professioneel klantenservice medewerkster mevrouw Platje inzake dossier 19009987 dit in tegenstelling tot haar collega mevrouw D Postma, maar dat geheel terzijde.Terwijl iedereen in de ban is van alle perikelen rondom het... Lees meer

Ik heb een vordering openstaan van 3200,- Heb diverse malen een finale kwijting aangevraagd Wat keer op Keer wordt afgewezen. Door financiële problemen En mijn geestelijke gezondheid wil Ik graag af van deze schuld. Heb ze een aanbod gedaan Niet akkoord! Ik wil Graag met... Lees meer