Klacht: Beschuit van het huismerk.

op 09 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jaren gebruik ik met volle tevredenheid de beschuit van het huismerk van jullie. De smaak, de brosheid, de dikte, en de ddorbakkenheid van de beschuit is perfect. Ik heb veel vergelijkend onderzoek gedaan. Maar ben zeer tevreden. De nieuwe beschuit van jullie is licht van kleur, de smaak is minder intens en die irritante doet de deur dicht. Afgekeken van Bolletje.
Graag wil ik de oude beschuit van AH terug. Velen met mij betreuren de overgang, want velen heb ik enthousiast gekregen voor jullie beschuit.
Met vriendelijke groet, Maria Wevers

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de beschuit van voor de verandering terug komt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maria Wevers