Klacht: Beschimmelde aardbeien niet vergoed door tas met groente en fruit

op 04 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de winkel hangt keurig een bord, dat als je rot fruit aangeeft, je er een tas vol groente en fruit voor terug krijgt. Niet dus. Enkel de aardbeien. Prima, maar hang daar dan geen bord op. Overigens is het pas de tweede keer, dat ik het tegenkom. Dus geen klagen. Maar het gaat om het principe.

Gewenste Oplossing:

Bord weg halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Reactie van de melder van de klacht BBBBBBB

1 jaar geleden - Ik hoop dat Jumbo er iets mee doet!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BBBBBBB