Klacht: Beschadigingen spiegelgedeelte iPhone X silver

Robin14021995 op 29 december 2019 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik heb nu nog geen 6 maanden mijn iphone in gebruik. Deze telefoon heb ik nog nooit gebruikt zonder hoesje. De telefoon is aan de behuizing rondom geheel beschadigd.. ik heb dit nog nooit meegemaakt met een iphone. Heb ook erg spijt dat ik nog 1,5 jaar met deze telefoon moet doen en hem helaas niet in deze staat nog kan verkopen.
Ik ben altijd erg zuinig met mijn telefoon en nu ziet mijn telefoon er uit alsof ik rondom over de stenen hebben gekrast.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als er een nieuwe behuizing om heen kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robin14021995