Klacht: Beschadiging vloer

op 12 februari 2018 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer /mevrouw , Afgelopen zaterdag hebben ze me bed en kast in me kast gezet , maar is de vloer flink beschadigd ivm met t schuiven van mijn bed , die er net een dag in lag . De vloer is van vinyl en ik heb hem bij kwantum gehaald. Ben er zeer teleurgesteld over want ze hadden het niet gemeld en ik vroeg nog of ze voorzichtig wilde zijn omdat de vloer er net in lag. Het was wel fijn geweest als ze het hadden gebeld want de scheur is best groot en zichtbaar.

Gewenste Oplossing:

Een schadevergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roxanne coffier