Klacht: Beschadigde tafel

J 1996 op 15 november 2022 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een lang over en weer gebel kreeg ik een nieuwe eettafel gezien vorige beschadigt was. Ik zelf was bij de aflevering niet op de zelfde verdieping of aanwezig gezien ik net bevallen was en enkel in bed kon liggen. Na een paar dagen kon ik naar beneden en ben ik rustig de tafel gaan controleren waarbij ik achter schade kwam, best erg beschadigt. Ik maakte direct foto’s en mailde deze door. Ik kreeg kortaf een reactie dat ik een aantal dagen later pas de schade melden. Terwijl ik hun telefonisch al aangegeven had dat ik elk moment kon bevallen. gezien de complicaties moest ik bed rust houden.
Ik zou graag tot een oplossing komen en anders zou ik genoodzaakt zijn rechtsbijstand in te schakelen

Gewenste Oplossing:

Geld terug gezien ik nu al een tweede eettafel heb en hier ookal schade aan is. Ik ga bijna denken dat elke eettafel van dit soort bij hun al beschadigt is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Decor wonen & slapen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door J 1996