Klacht: Beschadigd Snowboard door bout op de baan bij lift 4

op 19 februari 2018 over De Uithof, Den Haag in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer mevrouw,
Afgelopen zaterdagavond 17-02-2018 is mijn snowboard beschadigd (zie foto) doordat er een stalen inbusbout op de baan lag. Bij lift 4 boven. Omdat de midden in het ijsspoor van de sleeplift lag net boven het knikpunt van de helling kon ik het niet op tijd zien en niet ontwijken. Ik heb de klacht besproken met uw medewerker dhr Arnoud Holierhoek en de inbusbout aan hem afgegeven. Hij adviseerde mij om een e-mail te sturen.

Omdat ik niet hoeft te verwachten dat er losse inbusbouten op de sneeuwbaan liggen en dit geen schade is die binnen normaal te verwachten risicosfeer voor mijzelf zou komen is de UIthof aansprakelijk. (Totale uitsluiting van aansprakelijkheid in de algemene voorwaarden is onredelijk bezwarend en vernietigbaar).

Gewenste Oplossing:

Reparatiekosten van het snowboard of een andere tegemoetkoming in overleg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Uithof, Den Haag

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Uithof, Den Haag nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jcmuithof