Klachten over De Uithof, Den Haag

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over De Uithof, Den Haag zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van De Uithof, Den Haag in de categorie Algemeen

3klachten gemeld
3.0/10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Drukte ondanks corona

Klacht van op 19 januari 2021 over De Uithof, Den Haag in de categorie Algemeen

Vandaag liep ik langs de schaatsbaan van de Uithof. Ik ben geschrokken. De parkeerplaats was behoorlijk gevuld. Veel mensen zonder mondkapje stonden dicht bij elkaar bij de ingang, ik denk wel 30 personen. Groepen fietsers zonder mondkapje, 4 tieners... Lees meer

Corona bescherming

Klacht van op 13 januari 2021 over De Uithof, Den Haag in de categorie Algemeen

Vanmiddag ben ik m'n kleindochter naar schaatsles gaan brengen. Ik weet niet wat me overkwam, mensen stonden in een hele lange rij van zeker 30 mtr. Dicht tegen elkaar geen anderhalve meter van elkaar. Sommige mensen hadden geen mondkapje om.... Lees meer

Onveilig

Klacht van op 17 februari 2015 over De Uithof, Den Haag in de categorie Algemeen

Via Travelbird 2 toegangskaarten voor 4 uren skiën gekocht. Afgelopen zondag 15-02 was ik samen met een vriendin bij de Uithof, goede ontvangst, snelle service met het halen van de materialen enzovoorts. Tot onze teleurstelling en schrik was het MEGA... Lees meer