Klacht: bepaalde tijden geen internet, kan niks aan gedaan worden

op 22 augustus 2016 over Online in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij hebben een 2 jaar contract bij online.nl voor een internetconnectie
alleen de laatste 2 maanden is er tussen 8 en 11 uur savonds elke avond geen internet of zo slecht dat het bijna niet werkt, het weekend is het ook hetzelfde maar dan de hele dag door. nu heb ik al nieuwe kabels gekocht er hebben al verschillende mensen naar gekeken, er is niks mis aan mijn kant, maar als ik de klantenservice bel bij online.nl dan kunnen ze ook niks doen, want volgens hun werkt het gewoon goed, mijn enigste optie is nu opstappen maar zit nog 8 maanden vast aan het 2 jaarcontract.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik weer gewoon normaal de internet kan gebruiken waar ik voor betaal, en ze niet mij laten betalen elke maand en dan de halve maand geen internet kan worden gebruikt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Online

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Online over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Online nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door laurens333