Klacht: benzine kosten in rekening gebracht

op 05 september 2018 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

tijdens een steden trip pisaFlorence heb ik via expedia bij goldcar rental een auto gehuurd.
Bij het ophalen werd mij verteld dat ze 150 euro borg in zouden houden ivm het niet inlveren van een volle tank. Wat veel naar mijn menig maar okee. ik krijg het tocht terug. Zo gezegd zo gedaan heb ik de auto ingeleverd met een volle tank. Eenmaal thuis zag ik dat er even goed 63 euro werd afgeschreven. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat dit voor de brandstof kosten zou zijn. Al met al zijn het gewoon oplichters

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg liefst met rente.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door geo88