Klacht: Ben helemaal klaar met xs4all

op 14 februari 2018 over XS4all in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zeg je je abonnement op wordt je lastig gevallen per sms mail en telefoon. Maar nu kunnen ze mijn rug op, ten eerste niet van gediend en na maanden netjes betalen schuiven ze hun fout af op mij als klant. Ik mocht de 7e feruari mijn rekening van 105.17 betalen wat ik netjes heb gedaan. Daar hun hem pas de 12e verwerkt hebben, hebben ze het lef om me af te sluiten met als kutsmoes je hebt te laat betaals. PRaten helpt niet moet eerst de nieuwe factuur voldoen voor ze weer aansluiten. Zo ga je niet met klanten om, zeg dan niet dat ik de 7e mag betalen. Doe je dat netjes, is het nog niet goed…….

Gewenste Oplossing:

aansluiten per direct en anders val me NOOIT meer lastig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over XS4all

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over XS4all nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BietjeJammer2017