Klacht: Huren BEMER -mat fysische vasculaire therapie.

Michael Aken, van op 05 februari 2020 over BEMER Group in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een periode de mat gehuurd, met de mogelijkheid om te kopen, igv tevredenheid.
De mat gaf storingen, foutmeldingen, functioneerde niet zoals de mat die werd gebruikt bij de chiropractor, dus niet het gewenste resultaat.
Kosten periode huur, die vervolgens worden afgetrokken wanneer je besluit over te gaan tot koop.
De mat gemeld de storing, werd ontkend, dit kon niet.
Uiteindelijk teruggestuurd, en de mat zou nagekeken worden, na maanden niets vernoemen, weer gemaild met het bedrijf en hadden nooit de uitslag doorgegeven, en de mat functioneerde goed, geen storing.
Ik gaf als verweer, had enkele weken de mat gebruikt en de helft niet door de foutmeldingen, met gaf aan dat er geen brief bi je mat zat, die had ik erbij gedaan, zeker weten, met alles wat ik had bemerkt aan de mat.
ik mailde alle mailwisseling door, had gemeld, het was vakantie, de vertegenwoordiger was niet aanwezig, ander contactpersoon om raad gevraagd ed. Echter deze is niet de verantwoordelijke.
En hoe nu verder, heb E699,00 euro betaald voor een periode waarvan ik misschien de helft heb gebruikt, men geeft van Bemer aan het dossier is gesloten en ik ben de E699,00 kwijt.
De vertegenwoordiger geeft niet thuis, verdraaid ook de informatie en ontkend dat er een brief met de beschrijving bij de teruggestuurde mat.
De vertegenwoordiger had sowieso een zeer opdringerige werkwijze en ging voortdurend in de ontkenning en in de aanval, was heel snel boos en liet dit ook merken en reageert nergens op, ook werd niet gemeld dat de mat was nagekeken en de uitslag ed.
Doet geen enkel voorstel ter oplossingen biedt geen hulp aan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik op een normale wijze wordt benaderd en serieus wordt genomen over een product van Bemer.
Ook zou ik tevreden zijn wanneer er een deel van de huur van het product wordt teruggegeven aan mij, ik heb 699,00 moeten betalen voor een product met een storing, die wordt ontkend.
Ik zou nooit die mat hebben gekocht omdat het niet functioneerde naar behoren en heb wel een aanbetaling gedaan, om zeker te zijn van het product, zo wordt dit uitgelegd.
Ook weet ik hoe het werkt als de mat in orde is, bij de praktijk chiropractie hebben ze ook een mat, deze is prima.
Ik was nog in verweer en men sloot het dossier en vanaf die tijd wordt ik genegeerd, dat is heel erg respectloos en geen reclame.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEMER Group nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van BEMER Group

2 jaren geleden - Goedemorgen, Wij als BEMER Int AG hebben deze melding bij onze klantenservice serieus genomen en aan Mevr. ten Theije netjes uitgelegd dat er geen technische storing bij het systeem was. Onze klanten service is een zeer lange tijd met de Mevr. ten Theije in contact geweest en hebben haar dan ook duidelijk uitgelegd waarom een eventuele tegemoetkoming dan ook niet mogelijk is.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]